Guestbook

Write guestbook
First Prev 1 2 3 ... 23 Next Last 


Knut Capra Pedersen   
2013-08-27 09:10

Och en tillbakatack för favoritvalet. Ska återvända hit till din sida i lugn och ro när livet omkring lugnar ner sig lite, jag tror det finns mycket att upptäckaJeannaQ   
2013-04-09 23:17

Nu har jag sett på din hemsida också, människa vilken begåvning du har! De där rostiga målningarna är ju så lyckade ... Man ser verkligen att det handlar om rostiga rör, plåtbitar, del av verktyg och allt ... Du gillar kombinationen rost & blått (brunt &blått i vissa nyanser) vilket jag också gör ...Väldigt konkret, ja man kunde kalla det hyperkonkret kost. Konstfotona och illustrationerna också en uppevelse att beskåda; några porträtt har så tydligt talande blickar hos personerna att jag riktigt ryser! Man försöker komma på "receptet" och ser "bara små streck" ... små streck som förvandlas till självlysande konst. Jag väntade mig en krabba med tanke på din bostadsort ...och just då kom en krabba! (Har vistats i Gerlesborg med min mamma som då gick kurser på Gerlesborgsskolan ..) Mvh Jeanna
Svar: Tack snälla du för positiv respons! Och för att du tagit dig tid att titta runt även på min hemsida! Blir varm i hjärtat av det du skriver! Kul att du varit i Gerlesborg, då har du nosat på mina hemtrakter. Var faktiskt där så sent som under påskhelgen.
Ha det gott!
JeannaQ   
2013-04-09 23:05

Hej ... såg även några andra av dina katt & hundbilder och gillar alla men råkade se "Retzina" först och den är också bedårande, en katt med värme i de stora ögonen och jag tror du fotar djuren med kärlek ... Kul att träffas, hoppas vi ses igen ... Mvh jeanna (svarade dig i min gästbok)
Svar: Tack för trevliga rader här och i ditt fina svar i din gästbok!
Jo, nog fotar jag djur med kärlek och katter har alltid haft en särskild plats i hjärtat - extra kul om det lyser igenom i bilderna!!
Väl mött Jeanna!
Göran Lord   
2013-03-23 19:56

Ville bara hälsa och säga att jag tittat lite på din riktiga hemsida också. Jag blir alldeles hänförd över allt vackert du skapat, både i form av målning och foto! Vill bara önska dig lycka till i ditt konstnärskap. Du är så begåvad! Ha en bra vår så hörs vi av då och då på fotosidan.
mvh
GöranGöran Lord   
2013-03-09 15:43

Kul att höra av dig Ingrid, tråkigt med dina ledbandsskador. Hoppas det blir bättre med tiden. Jag glömmer ibland att titta på din portfolio, men nu har tittat runt lite och ser att du fortfarande är i full gång med fotandet. Många fantastiskt fina bilder. Jag tycker så mycket om dina bilder med abstrakta mönster. Har just njutit av dina bilder av rost! Underbara Märks vem som är riktig konstnär här. Lite svårt att kommentera bilderna där så jag gör det här i stället. Ha det bra så länge!
Med vänlig hälsning,
Göranfrwe   
2013-02-25 22:08

Gott att höra att ni verkar ha fullt upp. Just nu är jag förkyld och har varit i två veckor så i morgon blir det farbror doktorn, skall ju åka till örngömslet i Kalvträsk på onsdag och det känns inte så kul att vara totalt igenmurad då. Annars är väl allt som det brukar, inte så spännande med andra ord. Du lär väl få se resultatet av norrlandstrippen här så småningom :) Hälsa Ulf och vi hörs... /Frodevilden   
2013-02-22 15:29

Hej Ingrid.
Nu blev jag verkligen glad och hedrad att du valt "Höst i Slottsskogen" att ingå bland dina favoriter.
ha de gôttGöran Lord   
2013-02-01 22:07

Hej Ingrid!
Kul att se att du är inne på fotosidan igen...det var ett tag sedan.
Ville tacka dig för att du valt två av mina bilder som favorit.. Tack! Gör mig väldigt glad! Hoppas allt är bra med dig och att vi snart får se fler bilder av dig!
mvh
Göran

First Prev 1 2 3 ... 23 Next Last 

Email